i'm trying to find the words

Tja bloggen! Det var ett tag sedan som jag skrev här/var inloggad, men nu blir det ändring på det!:)
Har ju haft så mycket med jobbet.

I tisdags for jag 14.30 hem ifrån då mina kusiner (som också skulle jobba) hämtade mig och sedan for vi till Äpplet och började jobba kl 15.00. Jag mötte Felicia där och Hanna guidade mig och Felicia  runt så vi skulle veta vars besticken, glasen, borden osv fanns. Vi tog fram bord och ställde upp dom. 
Och jag vet att när jag säger att jag har dukat där så låter det jätte enkelt men det är det inte!
Framför allt så ska allting ligga väldigt exakt på ett ställe, två vinglas, ett vattenglas, två knivar, två gafflar, en dessert sked osv. Men det gick superbra iallafall och det var roligt! :) (plus att man får pengar för det :])
Sedan slutade jag 21.45 - jobbade alltså längre än jag trodde.

I onsdags började jag kl 08.00 och slutade 17.45 - jobbade över tre timmar (eget val) men då var det bara jag och Jaqueline eftersom Hanna, Viktor, Jennifer, Sara och Dennis skulle jobba som servitriser till den stora festen på Äpplet sedan och någon skulle jobba i garderoben. Dom har tydligen höjt priset i garderoben till 25;- (bra för dom som vill käka där att veta kanske?). Men vi gjorde i stort sett samma sak där förutom att vi var i Idun.

ikväll ska jag, towa (och kanske lovisa) på disco :D taggar!!

Ha det bra!

P&K
MAJA


Haha hittade den här på en blogg, den är verkligen bäst!:D

 

 


Das Handy

Har nyss lagt mig:) har verkligen förtjänat en paus efter allt detta jobb(a)

hejdå

ska dra till bussen nu, sedan blir det jobb. Puss på er :D<3

as i said before..

..här får ni bilderna på lördagens inköp:)

  

(+ ett par örhängen till!)
Bild 1: Mascara (H&M) 135:-
Bild 2: Örhängen (H&M) 39.50:-
Bild 3: Skor (Din Sko) 499:-

P&K
MAJA


shopping+godis:]

Hejsan bloggen! Idag åkte jag, mamma, pappa och Neo till Mediamarkt, där jag såg min dröm-mobil som jag ska köpa imorgon (!!!) och sedan vidare till Inter Sport där dom skulle köpa någon julklapp till något av mina syskon men dom köpte ingenting :) sedan bar det av till Strömpilen där vi storhandlade, det blev godis för 25kr!! haha rikigt billigt! :D Sedan gick jag till H&M och köpte en ny mascara (extra volume collagen tror jag den hette, den är jättebra iaf!), tre par örhängen för 39.90 tror jag. Värt iaf! Och ett par skor på Din Sko. Bilder kommer sedan! Ha det bra! :)<3



Snart min :]

P&K
MAJA


why?!

Alltså att ta självmord vid 13 års ålder är bara hemskt  ...

Jag kände dej inte men jag hoppas ändå att du har det bättre där du är nu, du har många som saknar dej.
R.I.P


today

Orkar/hinner inte skriva mer än så här:

• Fick MVG (14/15) på engelskan (hör-provet)
• Hade matte-prov idag och det gick piss!
• Hade jättekul hela dagen med underbara klassen!
• Nu kommer dagens låtar:


(dålig kvalla, men paint u know;))

P&K
MAJA


Btw, det var ju dom som ville ha recptet på mina Havrekakor som jag bakade i tisdags. Här är det:



• 200 grader på ugnen

• 175g smör
• 8dl havregryn
• En halv dl vetemjöl
• 1 och en halv dl socker
• 1 msk vaniljsocker
• 1 msk bakpulver
• En halv dl sirap
• 150g mörk blockchoklad

- Smält smöret
- Blanda alla torra ingredienser först.
- Blanda i smör och sirap
- Bred ut degen över bakplåtspapper (som ligger på en plåt)
- Ställ in i ugnen i 8-10 minuter (i mitten av ugnen)

- Smält chokladen.
- Bred ut chokladen medans det är varmt
- Skär i bitar
- Kyl. (ett tips är att ställa ut den på balkongen)

Såhär kan det se ut sen;   

Lycka Till Och Enjoy! :)<3


cookies+music :]

hih, kolla vad jag just rörde ihop :]


Kakor + DH = Jag bänkad framför tv:n ikväll:]


Bara tvärt, :]

Jag verkligen ääälskar den här musiken nu!!


Maja ♥ Music


one more

.. idag hade vi oförberett engelska prov. IGEN! våran engelska lärare vill oss verkligen nånting.. Först hade vi det stooooora SO-provet som vi som inte hann klart med ska få fortsätta på imorgon och imorgon får vi igen NO-provet också. Proven har börjat bli mindre. Kolla!

Tisdag v 43: SO-prov, HK-"test"
Onsdag v 43: fort. SO-prov
Tordag v 43: Matte-prov, fort. Sv-prov

v 44 - LOV! :D



Snart lov, snart jobb, snart disco. Maja ♥ Lov!

P&K
MAJA


the thing about headlines

Hejsan. Kom inte på någon rubrik idag.. Det kan verkligen vara grymt svårt att komma på en vissa dagar. Men jag gjorde klart mitt svenska prov idag och hoppas verkligen att det gick bra! SO-prov imorgon också.. Taggar inte precis men man får göra det bästa av situationen ;p Jag längtar efter skolkatalogen! Inte för att det har något med saken att göra men iallafall (a) Jag ska ta och va social med farfar som nyss kom hit. Kram på er. Vi hörs:)

hah en bild från när jag var med Hedvig i fredags <3
(första bilden jag har varit så här glad på..)




P&K
MAJA


emotional?

Hejsan bloggen! Jag sitter och pluggar (hah ovanligt?) och Linus väntar på att få ha datorn.. Han har tydligen så tråkigt så det är klart han ska få ha den då?! Orättvist enligt mej men han har ju sin anledning.. (inte den om att han hade tråkigt). Men igår var fett nice iallafall! Har inte haft så kul på länge, synd bara att Magda inte kunde vara med. Men vi klarade oss ;p Haha vi såg filmerna "Bekännelser om Killar, Kyssar och Katter" - Den grät jag till när dom strulade. Hade förstått om någon hade dött men jaa.. jag är lite speciell :] vi såg också "en shopaholics bekännelser" och den hade jag sett tidigare. Men jag rekommenderar verkligen den första filmen vi såg! :)
Men jag ska ta och plugga mera och ge Linus datorn. Ha det bäst!


Rekommenderar den till höger :)

P&K
MAJA


you're under arrest

Sitter och pluggar inför SO-provet som ska vara på tisdag.. Är på en punkt som man ska skriva skillanden mellan gripen, anhållen, häktad och åtal på.. Önska mej lycka till!

P&K
MAJA


Sandåkerns SK vs. IBK Dalen

Hejsan bloggen! Nu har jag nyss kommit hem och duschat efter dagens match. Vi mötte IBK Dalen och resultatet blev 5-0 till dom.. Det svider. Men vi spelade faktiskt ganska bra. Vi gjorde som vi hade pratat om på taktik snacket. Alltså gå in på kropp (sisådär enligt mig), markera, skott på mål osv. Vi hade ändå ganska mycket skott på mål, det var bara synd att ingen gick in. Sedan har ju vi världens bästa målvakt som heter Runa, hon tappade känseln i armen idag och grät men kämpade ändå på. Hon är ju bara för underbar!! (L) men jag ska ta och plugga inför SO-provet nu. Ha det bra! Ciao

P&K
MAJA


do you have enemies?

... Good that means you actually stood up for something in your life


Tjenare bloggen :) nu har jag käkat middag med pappa, linus och neo. Vi köpte hamburgare från MAX :] rikigt gott! Idag hade vi NO-prov och kolla in det här;

v. 41 Svenska-prov Torsdag
v.41 Engelska-prov OFÖRBERETT Torsdag

v.42 NO-prov fredag.
v.43 SO prov Tisdag
v.43 HK-"test" Tisdag
v.43 Matte prov Torsdag

v.45 Engelska prov Tisdag (tror jag)
v.45 Tyska prov Onsdag

- Nu kanske ni ser varför jag inte har så mycket tid för bloggen ? Plus alla träningar!!:) Försöker iallafall så gott jag kan. På det oförberedda engelska provet så fick jag VG iaf :D känns rikigt bra ;) men nu ska jag hänga upp tvätten. Ciao!!

P&K
MAJA


sunrise

hejsan! som ni kanske ser så har jag och min älskade kompis hedvig gjort om bloggen, den är lite höstig nu :] jag har den bara tillfälligt just nu för det regnade ute så vi kunde inte fota. Men vi ska ändra den sen. Ha det bra.

P&K
MAJA


hotter than the sun

hha jag orkar inte skriva något, men jag lägger in en bild och musikvideo som jag bara älskar så ni vet att jag lever iallafall. Match mot dalen på lördag på sporthushallen. Dom som är sociala kan ju smsa mej också :)<3
P&K
MAJA







you are so beautiful

hejsan. idag orkar jag inte skriva så mycket, har inte så mycket att säga faktiskt. men jag har ju kommit hem från malå iallafall. det var skönt, jag slapp åka bussen, åkte istället med mamma och hennes jobbarkamrater. då så kom jag hem en hel timme innan jag skulle ha gjort annars. jag har en bild som jag har tagit från jennifers blogg. Fick bara lust att sno den av henne. Den är ifrån när jag var med henne i helgen ;*<3 pusspåer!!
                               


                                                        P&K
                                                       MAJA

Slumdog Millionare

Hejsan! Igår var jag med Jennifer som sagt, vi gjorde hamburgare istället för parisare , gjorde världens godaste kola utan recept! Ganska dukigta vi va! :) men sedan behövde jag ju åka tillbaka till Malå. Jennifers pappa bor ju i Lainejaur.. Efter middagen, ungefär kl 8 så for jag till Bianca och vi såg på film med Adam och Bruna. Vi såg filmen "Slumdog Millionare". Den tyckte jag var jättebra! Men jag ska packa nu, sedan bär det av till Säter där min faster och hennes man bor. Sedan Björksele för att kunna åka med bussen till Lycksele där mamma ska hämta mig. Ha det superbra så hörs vi kanske imorgon, vi får ju hoppas på det:*

Vilka fler än jag har sett denna film? :)


let the music play..

hejsan bloggen (:
är i malå nu. Åkte bussen igår och sov sedan hos Jennifer sötnosen <3 och vi såg på film , gjorde godaste KOLAN EVER (LL) och sedan så fotade vi en hel del. Och gissa vad?!
JAG HAR GJORT MIN FÖRSTA SNÖGUBBE FÖR I ÅR <3
Så snygg den blev också, ni får se bild på måndag eller söndag när jag är hemma! Glömde ju USB kabeln hemma.. Så det kan dröja ett tag innan ni får se några bilder som är nytagna :p men jag har käkat upp alla tomater nu Jennifer!! haha xD kolla hennes blogg
HEEERRREEEE
Men jag ska ta och vara social med alla andra personer i huset, Ciaao <3

FICK MVG PÅ NO:N!! :D <3

P&K
MAJA


engelska...

... OCH VI HADE OFÖRBERETT PROV! Jippie, underbart!! Sedan svenska prov direkt på morgonen också...

Ska spela spel med brorsan nu, hörs kanske sen. <3

P&K
MAJA


she got a body, on fire

Hola!
Idag är jag hemma från skolan. Skulle kliva upp tidigt imorse och duscha, men när jag väl stod där så kände jag mig jätteyr och illamående! Jag behövde ju klä på mig och säga det till mamma. Mamma sa bara att hon skulle ringa till skolan och Hedvig så kunde jag gå och sova igen. Och då sov jag verkligen som en stock! Men nu mår jag bättre, är som sagt fortförande lite förkyld. Det går verkligen aldrig (!) över för mig med föekylningar. Men jag nyser inte lika mycket nu iallafall och det är ju bara bra. Det går framåt det här.. :)
Jag ska iallafall till Malå på freda till söndag, det blir kul att träffa alla där igen. Jag och Jennifer  har betsämt att vi ska vara med varandra redan på fredagen. Det blir superkul! På lördag em blir det Bianca också (: men nu ska jag ta och längta efter min mobil som mormor tog hem till sig. Visst, jag ville det. Men jag har ju bara 20 gratis sms kvar ;p och bussen i 3 och en halv timme på fredag utan gratis kommer ju vara dryyyyyyyyyyyg !
men ha det kung. Alla i skolan fick ju igen sina No.prov idag och grattis till er som jag vet vad ni fått (a) själv så missade jag det, men det går nåt rykte om MVG, jag vågar inte tro på det förrens jag ser det! Ååååh jag vill bara skrika ut det. Blev så sur att jag skulle missa just det! Aah! Men ha det kung så hörs vi. P&K <3

                          
     Vilka fler än jag såg på första säsongsavsnittet av Desperate Housewives igår? :)<3


stan idag (:


Hejdär bloggen (:
idag slutade vi kl 11.00 och då så for jag, hedvig och anna på stan! fett nice! kollade skor men köpte inga, kollaaaa <3


Skjorta - Monki, 250;-
T-shirt - Wear It, 199;-
Köpte ett vanligt svart linne också för 100;- på Monki (:


JAG HAR KOMMIT PÅ ETT ORD! :D
Ordet är ; Lövar!

- hhaah fick ordet från idag då jag och hedvig skulle sjunga jag ser det SNÖAR fast så det passade till hösten. eller aah, det var väl mest jag som sjöng dåe ;] men då så sa jag bara : jag ser det lövar, jag ser det lövar, det var väl roligt hurra! Så himla king jag ääär ;)

DAGENS HISS
- Kameror | har ju fått låna mormors kamera ett tag och man får ju verkligen superbra bilder med den jämfört med mobilen! :)
- TELIA | Tack till TELIA idag eftersom jag gick in där idag och dom hjälpte mig så jag kunde skicka sms :D

DAGENS DISS
- www.ebuddy.com | funnkar klart men på våran dator är det så seeegt. hah, kanske datorn jag borde dissa istället? (aa)

- Bröder som ska sova tidigt | som min lillebror Neo, han lägger sig alltid där vid sju. Alltså måste man sänka musiken så pass att man inte ens hör den. Eftersom vi har datorn ute i hallen så känns det gaanska jobbigt eftersom det hörs ganska mycket.


 

Juste, jag har gjort om rummet. Mamma och pappa var ju på IKEA i helgen och köpte en hel del saker. Har tyvärr ingen före-bild men så här ser det ut nu (:


haha jag skojar inte

tjatja bloggen.

idag vare ganska nice dag på skolan. fast sanjay ropade ut att det var skol-DM möte just då jag och sara suttit oss ner för att äta.  Bra timing säger jag bara!;)

Men jag kommer inte vara så aktiv nu, har typ 1000 prov inom 4-5 veckor. Ska försöka men kan inte lova nånting. Som sagt, läxor, prov, träningar och kompisar går före bloggen. Även om det är super duper mega kul att blogga! men jag ska iallafall till Malå på fredag. Kanske åker samma buss som sarapara dit. hoppas det, annars får jag lov att sitta ensam på en buss i två timmar och sedan på en buss i 1 och en halv timme med en massa gymnasieelever ...
Jippie!! men jag klarar mej.. haha! :)

Ska dra och kolla på träningen snart iaf, pusspåer:)

P.s; Jag kan inte skicka sms :(
så alla ni som har skickat sms och så.. jag dissar er inte ;*



P&K
MAJA


bullar :]


Dom här goda bullarna har jag bakat! Stor applåd till mej, första gången jag bakar bullar helt själv och dom blir lyckade , hihi nu är jag lite stolt :]

P&K
MAJA


kung juee ;*

asså konfa helgen har varit as bra! emma och jag delade rum, sara hedvig marlene och anna hade ett rum för 4 pers. men jag och emma blev lite dissade så vi tog ett 2 pers ;) men jag ska ladda in bilder och så nu.

Det har iaf varit as kul, haha, as många killar som är som apor och vissa kastar bort kycklingar. men här får ni bilderna. ha det bra! ska duscha, gå till mormor och äta och sedan ska jag svara på kommentarer <3


hah, det fanns inge lås på en toalett så vi behövde använda denna skylt.


satt mycket i soffan och snackade med alla.

 

haha apor!! :D


emma och hennes tuffa mobil ;)


mer apor.. haha alex hämtade kycklingen! ;)

P&K 
MAJA


Konfirmations läger



hejsan bloggen.
idag ska vi (jag, sara, anna, hedvig, marlene och emma m.m) åka till Tavelsjö med konfan. ska väll lära känna varandra och göra samarbetsövningar, säkert göra "lära-känna-lekar" och umgås med dom man inte känner. sedan ska man ju sova där också så då kommer felicia få många chanser att ta fuuuula kort på mej. det är hennes mål ikväll kan man säga ;p men jag ska dra till hedvig och sedan ska vi till kvantum och handla.

P&K
MAJA


väl godkänt

                                
Hallå där! Idag fick vi igen svenska provet, och gissa?! Jag fick VG, 44/50, jag är rikigt stolt eftersom det var vårat första prov som vi fick betyg på. :) men vi har ett till svenska prov nästa torsdag. ett recensionsprov. hoppas det går lika bra, eller kanske till och med bättre! men iallafall var våran idrott inställd idag eftersom det var SM på skolan, folk från Piteå och en annan skola i Umeå var hos oss och spelade. Stackars dom från Piteå, behövde åka buss kl 5 imorse... haha! dom trodde inte alls att vi "Ume-bor" visste vad palt var. klart vi vet det! :)
men nu ska jag fara till mormor och hämta bullar och sedan käka lite snabbt. sedan bär det av till avslutningsmiddagen i klubbstugan (sandåkerns) där vi i laget ska vara och fika, ha kul och prata om säsongen. Ha det superbra så kanske vi hörs sen, middagen slutar ju 19.00 sp jag kan kanske sitta lite mer vid datorn :)

P&K
MAJA


RSS 2.0